Technozom elektrische step

De Technozom elektrische step is zeker een aanrader, want de focus van dit bedrijf ligt enkel en alleen op de E-steps en E-bikes. Het bedrijf gebruikt niet alleen hoogwaardige materialen, maar zij hebben service ook hoog in het vaandel staan. Zo geven zij op bijna alle producten 2 jaar garantie in plaats van de gebruikelijke 1 jaar garantie van tegenwoordig. Bovendien hebben ze een klantenservice die je in geval van nood 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt bereiken.

Technozom elektrische step

Maak kennis met het brede scala aan Technozom elektrische Steps

Het merk Technozom maakt gebruik van materialen die zorgen voor een lange levensduur. Als je een E-step van dit merk koopt dan kan je er ook meerdere jaren tegeaan. Dit is dan ook de reden dat zij niet 1, maar 2 jaar garantie geven. Bovendien zetten ze maximaal in op de service voor klanten want ze zijn 24/7 bereikbaar.

De Technozom Lite

We beginnen met de Technozom lite elektrische step die erg goedkoop is. Deze beschikt over een krachtige accu waarmee je tot wel 23 km/u kunt rijden.

Daarnaast rijdt hij ook erg comfortabel door de combinatie van de krachtige 350 watt motor en de vering aan zowel de voor-  als achterzijde. Eventueel kun je hem uitbreiden met een zadel, deze zijn los verkrijgbaar. Je hoeft dus niet de hele tijd te staan, maar je kunt ook op de langere afstand lekker zitten.

Rijd tot wel 30 kilometer per uur met de Technozom Pro elektrische step

Voor de mensen die een stapje hoger willen gaan met de elektrische step heeft Technozom de PRO editie gemaakt. Deze gaat niet 23, maar 30 kilometer per uur.

Daarnaast heeft hij dubbele vering die ervoor zorgt dat schokken van hobbels en drempels worden geabsorbeerd. Dit zorgt dat je gewoon lekker glad en comfortabel kunt rijden.

De unieke service van dit bedrijf

Zoals we al bespraken heeft het merk Technozom service naar de klanten hoog op hun prioriteiten lijst staan bij de elektrische steps en e bikes die zij ontwikkelen.

Dit merk je allereerst aan het feit dat er altijd iemand van de klantenservice te bereiken is. Je probleem wordt dus altijd meteen aangehoord en indien het om een complex probleem gaat zal Technozom je terug bellen. 

Betaalbaar en toch voorzien van hoogwaardige materialen

Het merk Technozom heeft een lange levensduur voor de elektrische step eveneens hoog in het vaandel staan. Zij hebben namelijk een accu voor de elektrische step ontwikkeld die beschermd is tegen kortsluiting, overstroom, overladen, over ontladen, te lage spanning en temperatuurafwijkingen.

Ook veiligheid met het rijden vinden ze belangrijk en daarom hebben ze een ABS systeem voor te remmen aan de voorkant en een handmatige rem aan het achterwiel. Als je de elektrische rem gebruikt dan gaat de rode LED lamp aan de achterkant ook branden.

Zo weten andere weggebruikers ook dat je snelheid gaat verminderen. Ook aan de voorzijde zit een witte LED lamp voor beter zicht tijdens de donkere uren op een dag.