SturdyMove elektrische step

De SturdyMove elektrische step is voor mensen met een grote, maar ook zeker voor de mensen met een kleine portomonee. Het bedrijf focust namelijk op een mobiliteitsoplossing voor duurzaam vervoer voor iedereen. Natuurlijk heb je net wat minder snelheid en minder bereik met de goedkopere modellen. Echter is het soms voor mensen ook niet mogelijk om een duurdere te kopen. De snelheid kan oplopen tot zo’n 45 kilometer per uur en een rijbereik van 70 km.

SturdyMove elektrische step

Dit is waar SturdyMove om bekend staat!

Het merk SturdyMove is de laatste jaren sterk aan het groeien en daarom kent ook bijna iedereen wel de SturdyMove elektrische step. De E-step is heel belangrijk bij het verlagen van de CO2-uitstoot en er is al echt veel mogelijk geworden de laatste jaren.

Dit merk verkoopt niet alleen hun eigen collectie aan E-steps, maar ook die van andere merken zoals bijvoorbeeld de betaalbare AOVOPRO. Ze zijn dagelijks bezig om de feedback van klanten op een rij te zetten en daar ook echt wat mee te doen!

Naast het verkopen van de elektrische step staat service ook hoog in het vaandel. Ook na de aankoop kun je op dit merk rekenen. Tevens geven ze ook begeleiding aan mensen die voor het eerste een E-step kopen.

De SturdyMove T1 elektrische step met zadel

We beginnen met de SturdyMove T1 elektrische step omdat deze echt wel alles biedt qua gebruikersgemak. Je kunt hier niet alleen mee steppen, maar je kunt ook zitten tijdens het rijden. Doe je dit liever niet, dan demonteer je het zadel binnen enkele seconden.

Deze elektrische step heeft daarnaast een stuk minder onderhoud, want hij is voorzien van 10 inch tubeless banden. Dit betekend dat er aan de binnenkant geen band zit en daardoor is het kans op een lek nihil.

Hij heeft een krachtige 18ah accu die bij gemiddeld gebruik toch wel zo’n 70 kilometer mee gaat. Daarnaast beschikt hij over verschillende versnellingen waarmee je maximaal 45 kilometer per uur kan rijden.

Betaalbare SturdyMove Aovo M365 PRO

De betaalbare SturdyMove AOVO M365 PRO elektrische step heeft een snelheid van 31 kilometer per uur. Ondanks het gunstige prijskaartje kun je er gemiddeld toch zon 35 kilometer mee rijden. Een leuke extra is dat je hem ook kunt bedienen met je smartphone.

Deze E-step beschikt ook over een cruise control functie, zodat je continue op dezelfde snelheid kunt gaan rijden. Daarnaast kun je hem ook veilig weg zetten met de speciale parkeerstand. Natuurlijk kun je hem ook nog steeds via het stuur bedienen.

Het leukste van alles is toch wel het display op de step of in de app. Hierop kun je niet alleen zien hoe hard je rijd, maar ook wat de afgelegde afstand is en hoelang de accu nog meegaat.

Super snelle SturdyMove S9+ Elektrische step

Je kunt ook kiezen voor de super snelle SturdyMove S9+ elektrische step. Deze heeft een snelheid van 45 km/u en je kunt er zeker 50 tot 70 kilometer mee rijden. Hoeveel exact dat is afhankelijk van je rijstijl en hoe sneller je gaat hoe meer de accu aan vermogen nodig heeft.

Wat het fijnste aan deze step is is toch wel de voor- en achtervering. Deze zorgen namelijk voor optimaal rijcomfort zodat je niets voelt van drempels, hobbels of andere oneffenheden.

Daarnaast kun je niet alleen op de gewone weg ermee rijden, maar ook daarbuiten. Hij heeft namelijk 10 inch off road banden die geschikt zijn voor bijna alle terreinen.