SoFlow elektrische step

De SoFlow elektrische step is er in verschillende soorten en uitvoeringen. Van een stoer design tot aan praktische functies. Daarnaast hebben zij instapmodellen voor de mensen die willen beginnen met het duurzame vervoer en premium modellen voor de wat meer ervaren E-steppers onder ons. Ze hebben een goede prijs en kwaliteitverhouding en dit is ook niet gek, want het is een Europees bedrijf. Hierdoor hebben ze een grote afzet en kunnen ze de prijs betaalbaar houden. Daarnaast zijn ze ook al jaren gespecialiseerd in E-bikes en dat zorgt voor de goede kwaliteit en natuurlijk de nodige kennis.

SoFlow elektrische step

Wat kun je verwachten van de verschillende steps die SoFlow te bieden heeft

De SoFlow elektrische step is gemaakt voor iedereen. Voor beginners en mensen met een klein budget is er de SoFlow S02. Voor de wat meer ervaren mensen is er de SoFlow S04 PRO waarmee je dubbel zolang kunt reizen, maar daar zit wel een prijskaartje aan.

Het merk kenmerkt zich niet alleen door voor ieder budget een E-step aan te bieden. Maar vooral ook door de extra accesoires die zij aanbieden om de rit nog comfortabeler te maken.

Ontdek ook de talloze SoFlow accesoires

Voor de SoFlow elektrische step zijn verschillende accesoires te krijgen. Ze verkopen dit niet alleen via dealers, maar ook via hun eigen webshop. Zo kun je bijvoorbeeld een houder kopen voor je mobiele telefoon. Dit is handig voor bijvoorbeeld het navigeren van locatie A naar locatie B.

Daarnaast is er voor de mensen die de E-step veel gebruiken ook de mogelijkheid om een nieuw scooterdeck los te kopen als deze versleten is. Je hoeft dus niet meteen een nieuwe E-step te kopen. 

Tevens verkopen ze ook een losse snellaader. Je zou deze extra kabel op een andere locatie kunnen leggen waar je veel naar toe reist. Zo hoef je hem niet steeds heen en weer mee te nemen. 

Daarnaast verkopen ze ook speciale kleine tasjes waarin je de belangrijkste spullen kunt meenemen. Reis je met veel belading, dan hebben ze zelfs een speciale rugzak die zorgt voor een ideale verdeling van het gewicht.

De SoFlow SO4 Gen 3 elektrische step

De SoFlow SO4 Gen 3 elektrische step is momenteel de meest verkochte E-step in het assortiment. Dit is zeg maar het middel model wat je kunt kiezen qua prijs en kwaliteit verhouding.

Hij kan 25 kilometer per uur en is te bedienen via de knoppen aan het stuur of via de SoFlow app. Tevens kun je met deze app er een anti diefstal slot op zetten als je telefoon over ene NFC chip beschikt.

Daarnaast kun je er ongeveer 30 kilometer mee rijden bij gemiddeld gebruik. Naast een voor- en achterlicht zitten er ook richtingaanwijzers op zodat je altijd veilig op eigen terrein kunt rijden.

Geniet van 40 kilometer actieradius met de SoFlow SO4 Pro elektrische step

Als je veel gebruik wil maken van de elektrische step, dan raden wij je de SofLow 4 Pro elektrische step aan. Dit model is voorzien van een krachtige 500 watt motor die voor optimaal rijcomfort zorgt.

Tevens is hij ook voorzien van een grotere accu waarmee je tot wel 40 kilometer of meer kunt rijden bij gemiddeld gebruik. Daarnaast kan hij hellingen maken van maximaal 33%, wat best veel is!

Hij is dus ook zeker geschikt om een heuvel mee op te rijden en er zijn maar weinig E-steps die zo’n grote helling kunnen maken in deze prijsklasse.

Daarnaast heeft hij 10 inch luchtbanden met een goed profiel. Dit zorgt ervoor dat je ook comfortabel kunt rijden bij oneffenheden in een weg. Zeker bij de langere ritten is dit een wereld van verschil.

Tevens kun je ook gebruik maken van de SoFlow app. Hierin kun je niet alleen de statistieken zien van hoever je gereden hebt of hoever je nog kunt rijden. Maar je kunt het ook gebruiken om er een diefstalslot op te zetten, zodat hij alleen met jouw mobiele apparaat bediend kan worden.

Maak kennis met de SoFlow SO2 Zero: Het perfecte alternatief voor korte afstanden

Het instapmodel en meteen de meeste betaalbare elektrische step van SoFlow is de SO2 Zero. Met dit model kun je 25 kilometer per uur rijden en de accu gaat ongeveer 20 kilometer mee. In slechts 4 uur tijd laad je hem ook weer op van 0 naar 100%.

Deze E-step beschikt over een zwitsers design met daarin blauwtinten verwerkt. Hij heeft een motor van 300 Watt en 8,5 inch luchtbanden. Qua draaggewicht ondersteunt hij maximaal 120 kilo. Hierbij tel je niet alleen je lichaamsgewicht, maar ook die van eventuele belading.

Als je hem voor lange afstanden gaat gebruiken dan kun je het beste de SoFlow rugzak erbij bestellen. Deze is extra licht qua gewicht, maar kan toch voldoen dragen. Hierdoor kan je optimaal genieten van de kracht en snelheid die deze E-step te bieden heeft.