RCB elektrische step

De RCB elektrische step wordt ontwikkeld met de nieuwste technologie, want daar staat dit jonge en moderne merk om bekend. Daarnaast hebben ze een stoer design dat bij bijna iedere jong volwassenen in de smaak valt. Dit merk wordt wereldwijd verkocht, waardoor het ook een goede prijs en kwaliteit verhouding heeft. Een van de opvallendste kenmerken is de kracht van de materialen, want zij bieden steps aan met een ondersteuning van maximaal 150 KG. Hierdoor weet het merk internationaal hoge ogen te gooien, want de meeste fabrikanten gaan maar tot 120 KG.

RCB elektrische step

Denver SEL80150FB

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: voor volwassenen.

Laagste prijs bij:

bol.com

Denver SEL80140FB

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 15 km ✓ Kenmerk: ideaal voor de drukke stad

Laagste prijs bij:

bol.com

Denver SEL65230F

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 10 km ✓ Kenmerk: Compact

Laagste prijs bij:

bol.com

Denver SEL10370F

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: voor lange afstanden

Laagste prijs bij:

bol.com

Denver SEL85360FB

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: Makkelijk mee te nemen

Laagste prijs bij:

bol.com

Denver SEL10510

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 30 km ✓ Kenmerk: voor lange afstanden

Laagste prijs bij:

bol.com (€549,99)

Denver SEL85360

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 20 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: extra comfort en rijplezier

Laagste prijs bij:

bol.com (€499,00)

Het assortiment steps van RCB

Het assortiment van de RCB elektrische step is erg groot, want je hebt ze voor zowel volwassenen alsmede kinderen. Dit merk is ontstaan met de hoverboards, maar door de jaren heen hebben ze ook E-steps en E-scooters ontwikkeld. 

Dat is dan ook waar de kracht van dit merk vandaan komt, zij lopen als het ware voor op de technologie. Daarnaast wordt dit merk internationaal verkocht, waardoor de kostprijs een stuk lager is. 

Dit merk focust zich echt op duurzame materialen en een stoer design. Om de transitie naar duurzaam vervoer mogelijk te maken moet het immers niet alleen praktisch, maar ook stijlvol zijn. 

Het merk is erg gericht op het gemakkelijk en duurzaam reizen, daarom zullen er de komende jaren alleen nog maar steps toegevoegd worden aan dit assortiment. Ze zijn al 10 jaar actief op de markt, maar dit zullen nog heel wat jaren meer worden is de verwachting in de EU en UK.

Ontdek de RCB elektrische step: De perfecte mix van gemak en technologie

De RCB elektrische step spreekt vooral de jonge en moderne generatie toe omdat dit merk niet alleen aan handleidingen doet, maar ook gebruik maakt van een innovatieve app. 

Met de RCB app kun je bijvoorbeeld je E-step beveiligen tegen diefstal. De gebruiker kan hem alleen met de app van het slot af halen. Daarnaast zie je ook statistieken zoals de afgelegde afstand en hoever je op de huidige accu nog kunt rijden. 

Hou er alleen wel rekening mee dat dit indicatie is. Wanneer je harder gaat rijden zal de accu korter meegaan en wanneer je zachter rijdt weer langer.

Alles wat je moet weten over de RCB R17 elektrische step

Er zit een krachtige motor van 350 watt in de RCB R17 elektrische step waarmee je optimaal rijcomfort ervaart. Je kunt er maximaal 25 kilometer per uur mee rijden en gemiddeld gezien gaat de accu tussen de 25 en 30 kilometer mee. Echter kun je hem ook weer snel opladen, want dit duurt uiterlijk 6 uur.

De RCB R10X elektrische step

De RCB R10X elektrische step wordt in Europa veel verkocht omdat hij een stoer design heeft en een gunstig prijskaartje. Je kunt deze bedienen met de RCB app of het multifunctionele LED Display. 

Een persoon met belading van maximaal 130 kg bij elkaar opgeteld kan deze step gebruiken. Hij beschikt over een iets groter voetpedaal waardoor je wat meer ruimte hebt voor het op en afstappen. 

Ook dit model gaat maximaal 25 kilometer per uur en dit kun je regelen met de vier versnellingen die er zijn. Er is namelijk een extra versnelling voor de drukke gebieden die je zou kunnen zien als loopmodus (5 km / per uur ). 

Echter zit er wel een krachtigere accu in als in de R17, waardoor je tot wel 50 kilometer kunt rijden. Het laadproces is eveneens 6 uur, dus je levert niet in op de snelheid van het opladen, maar hebt wel bijna het dubbel rijbereik.

Verken de stad op de RCB R19 elektrische step

Vergeet hobbels en oneffenheden in de weg met de RCB R19 elektrische step. Deze E-step beschikt niet alleen over 10 inch banden die meer schokken opvangen, maar ook een honinggraat profiel wat de rij ervaring nog beter maakt. 

Dit model ondersteunt personen tot wel 150 KG, waardoor het een model is wat bijna iedereen in een huishouden kan gebruiken. Daarnaast zijn er meerdere kleuren in dit model gebruikt en is het een echte eyecatcher. De RCB R19 heeft zelfs een nog krachtigere motor van 500 watt en daardoor ben je zo op snelheid. 

Je kunt ongeveer 30 tot 35 kilometer rijden met een keer opladen en om weer helemaal vol te komen heeft hij maximaal 6 uur nodig. Ook bij dit model heb je versnellingen waarmee je van 0 tot 25 kilometer per uur kunt schakelen.

Qua prijs en kwaliteit verhouding is dit een van de betere modellen als je kijkt naar elektrische steps in Nederland. Wat ons betreft dus een echte aanrader voor jong en oud!