Okai elektrische step

De Okai elektrische step wordt al een paar jaar geproduceerd en daardoor is er voldoende keuze voor ieder budget. Afhankelijk van jouw wensen kun je ervoor kiezen om een E-step te kopen met een rijbereik van 30 tot en met 80 kilometer. Het verschil zit hem niet alleen in de accu, maar ook in de motor die in de step zit. Deze zorgt er niet alleen voor dat er efficiënt met energie wordt omgegaan, maar ook dat je hellingen kunt nemen.

Okai elektrische step

Denver SEL80150FB

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: voor volwassenen.

Laagste prijs bij:

bol.com

Denver SEL80140FB

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 15 km ✓ Kenmerk: ideaal voor de drukke stad

Laagste prijs bij:

bol.com

Denver SEL65230F

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 10 km ✓ Kenmerk: Compact

Laagste prijs bij:

bol.com

Denver SEL10370F

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: voor lange afstanden

Laagste prijs bij:

bol.com

Denver SEL85360FB

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: Makkelijk mee te nemen

Laagste prijs bij:

bol.com

Denver SEL10510

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 30 km ✓ Kenmerk: voor lange afstanden

Laagste prijs bij:

bol.com (€549,99)

Denver SEL85360

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 20 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: extra comfort en rijplezier

Laagste prijs bij:

bol.com (€499,00)

Een diepgaande blik op Okai Steps: Wat maakt ze zo bijzonder?

Het bedrijf Okai produceert al enkele jaren de elektrische step en inmiddels hebben zij ook al veel verschillende uitvoeringen. 

Het merk zelf bestaat al sinds 2006. Toentertijd produceerde zij enkel E-bikes, maar door deze kennis hebben zij ook krachtige E-steps weten te maken. Het begon als een passie van Jiangtao Lu om duurzaam vervoer mogelijk te maken.

 Echter is het inmiddels een wereldwijd merk, wat niet alleen in Europa zijn bekendheid heeft. Het bedrijf heeft meer dan 500 werknemers die dagelijks bezig zijn met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe modellen. 

Dit gebeurd in verschillende landen en dat is dan ook de kracht, want overal is een andere behoeft. Hier in Nederland hebben we op zich veel vlakke wegen. 

Maar in het buitenland is dit nog wel eens anders en dat vraagt dan weer om een krachtigere motor om maar een voorbeeld te noemen.

Verbeter je rit met deze onmisbare accessoires voor elektrische steps

Er zijn meer als voldoende accesoires te krijgen voor een nog comfortabelere rit op je Okai elektrische step. Ze hebben namelijk om maar een voorbeeld te noemen een speciale mand ontwikkeld. 

Deze mand kun je voor aan het stuur vastmaken en ook eenvoudig weer losmaken als je hem niet gebruikt. Ideaal voor bijvoorbeeld je rugzak in te zetten, maar ook voor boodschappen.

De voordelen van de OKAI ES10 elektrische step voor woon-werkverkeer

De Okai ES10 elektrische step is geschikt voor beginners of mensen die maximaal 30 kilometer met de E-step reizen. Hij heeft een gunstig prijskaartje, maar toch beschikt hij over een motor van 600 Watt. 

Hierdoor ben je ook in staat om hellingen te nemen van 20%. Je krijgt dus echt waar voor je geld als je kijkt naar de prijs en kwaliteit verhouding van deze step.

Ontdek de specificaties en functies van de OKAI ES30 elektrische step

Als je veel gebruikt maakt van de Okai elektrische step dan is de ES30 een echte aanrader. Deze vernieuwde versie beschikt over een iets sterkere motor van 700 Watt en daarnaast heeft hij een goede accu. 

De actieradius bij een gemiddelde snelheid komt tot wel 80 kilometer. Hierdoor is hij ook geschikt voor meerdaags gebruik. 

Deze accu laad je in slechts 4-6 uur weer helemaal op, wat erg snel is als je dat vergelijkt met andere elektrische steps. Tevens beschikt hij over een duidelijk display, waarop je verschillende thema’s in kunt stellen. 

Daarnaast kun je ook de app gebruiken van de E-step om naast de afgelegde afstand ook de verbrande kcal te bekijken.

Hij heeft aan de voorkant een 9 inch band en aan de achterkant 8,5 inch voor optimaal rijcomfort. Voor nog meer comfort hebben ze vering ingebouwd die schokken opvangt.

OKAI ES20: de beste elektrische step voor dagelijks gebruik

De Okai ES20 elektrische step wordt veel gebruikt voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Hij heeft 10 kilometer meer rijbereik als de ES10(40 km).

Naast de normale verlichting zitten er ook nog eens lichtbalken op deze E-step. In het donker val je daardoor niet alleen meer op, maar het is ook nog leuk om te zien!

Via NFC of bluetooth kun je de step verbinden met de bijbehorende app. Hiermee kun je de statistieken bekijken of je instellingen personaliseren.

Qua snelheid haalt hij 25 kilometer per uur in een paar seconde. Er zitten 3 versnellingen op zodat je makkelijk kunt schakelen!

Daarnaast is ook dit model geschikt om hellingen mee te nemen. Hiermee reis je comfortabel over de heuvels of je gaat snel naar boven bij een viaduct.