NIU Elektrische step

De Niu elektrische step staat niet alleen bekend om zijn verbluffende specificaties. Alle E-steps zijn namelijk manueel te bedienen, maar ook met een app op je smartphone. Echter is een heel groot pluspunt van dit merk dat alle modellen in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Hierdoor krijgt een ieder de kans om zijn of haar persoonlijke smaak te kiezen.

Niu elektrische step

Dit kun je verwachten van de Niu elektrische step

Wat veel mensen niet weten is dat de Niu elektrische step een Nederlands product is. Hun eerste winkel in Nederland zit in Amsterdam en daar bezorgen ze ook de E-step aan de deur. 

Natuurlijk is deze step Anno 2024 bijna overal te krijgen en bijna iedere (web) winkel verzend ze ook gewoon naar klanten toe. 

Het merk hecht veel waarde aan stijl en daarom is ook geen een model hetzelfde. Je ziet van eigentijds tot stoer en verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

Daarnaast zitten er veelal bredere banden onder deze E-steps. Als je dit vergelijkt met andere aanbieders kan dit verschil tot wel 30% oplopen. 

Dit doen ze natuurlijk niet alleen voor het robuuste uiterelijk, maar het is vooral ook functioneel. Dit geld ook voor het bredere opstapgedeelte, want zo heb je meer grip met het op- en afstappen. 

Daarnaast heb je ook wat extra beenruimte en sta je dus een stuk rechter, wat goed is voor een ergonomische houding.

De Niu KQi3 Pro elektrische step

De De Niu KQi3 Pro elektrische step is verkrijgbaar als normale grijze step, maar er zijn meer kleuren te verkrijgen waarbij de ultieme kleur goud is.

Qua specificaties zul je meteen opkijken, want hij kan 40 km mee voordat je hem op gaat laden. Dit opladen duurt vervolgens maximaal 7 uur. Ideaal voor woon- werkverkeer !

Hij is te bedienen via een LED scherm en het stuur, maar dit kan ook via een app. Hierin kun je statistieken bekijken, maar ook een anti diefstal slot installeren.

Niu KQi2 Pro  grijs of wit

Een betaalbare step zoals de Niu KQi2 Pro step doet niet onder van de rest. Hij heeft bijvoorbeeld een 600 watt motor waarmee je binnen korte tijd op 28 km/u zit.

Daarnaast heeft hij een 48 volt batterij die zo’n 40 kilometer mee gaat voordat je hem op moet gaan laden. Bovendien is hij IP54 waterdicht. Een lange levensduur staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf!