Navee elektrische step

Navee is een van de grotere producenten van de elektrische step. Het bedrijf bestaat pas sinds 2020, maar heeft nu al meer dan 500.000 elektrische steps geproduceerd. Dit internationale merk bied E-steps aan tot een actieradius van wel 65 kilometer per uur. Dit is dus ideaal om te gebruiken op een eigen terrein zoals bijvoorbeeld festivals, paardenwedstrijden en andere evenementen. Voor iedere prijsklasse is er wel een goede en snelle Navee E-step te vinden.

Navee elektrische step

Navee N65

✓ Merk: Kick&Move ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 65 km ✓ Kenmerk: voor lange afstanden

Laagste prijs bij:

bol.com (€649,95)

Laagste prijs bij:

bol.com

Waarom kiezen voor het merk Navee?

Als een van de weinige merken heeft Navee een uitgebreide collectie. Op het moment van schrijven hebben ze al 9 modellen op de markt. Dit is best vlug als je nagaat dat ze pas in 2020 zijn begonnen.

Het bedrijf hecht veel waarde aan de klant en daar kenmerken zij zichzelf dan ook echt mee. Ze hebben voor iedereen een step, niet alleen voor de behoeften, maar ook qua stijl.

Daarnaast heeft het merk een innovatieve app ontwikkeld. Hiermee kun je elektrische steps beveiligen tegen diefstal in slechts een paar stappen. Hij kan dan alleen gestart worden met jouw smartphone of andere mobiele apparaten als je hier gebruik van maakt.

Voordelen en specificaties van de Navee S65 Elektrische Step

De Navee S65 elektrische step is echt wel het paradepaardje van dit moment. Hij beschikt namelijk van motorvermogen wat maximaal op kan lopen tot 1000 watt. Dit zorgt ervoor dat je rit comfortabel is.

Daarnaast heeft hij bij gemiddeld gebruik een actieradius van 65 kilometer. Dit is erg uniek en zeker gezien de betaalbare prijs. Er zijn zelfs al mensen die meer dan 75 kilometer hebben gereden op een lagere snelheid.

Hij is daarnaast ook nog eens voorzien van een best groot display. Hier kun je niet alleen het batterijniveau checken, maar ook hoe hard je rijdt. Eventueel kun je hiervoor ook gebruik maken van de Navee App.

De Navee V40 Elektrische Step een innovatie op wielen

Een van de meest verkocht modellen is de Navee V40  elektrische step. Voor een scherpe prijs krijg je een E-step die 25 kilometer per uur kan rijden en 40 kilometer meegaat op 1 accu.

Eventueel kun je dit ook nog verhogen met de speciale Eco modus die Navee ontwikkeld heeft. Dit kan een verschil van maximaal 15% opleveren. Daarnaast heeft hij een 600 watt motor.

Hiermee ben je ook in staat om hellingen van maximaal 15% te nemen. Ideaal dus voor als je onder een brug door moet of als je de heuvels in gaat.

Een duurzaam en efficiënt vervoersalternatief met de Navee N65 Elektrische Step

De Navee N65 elektrische step is een aanrader voor de mensen die veel gebruik gaan maken van de step. Ook deze heeft een snelheid van 25 kilometer per uur en een rijbereik van 65 km.

Dit model heeft een krachtige motor die op zijn piek 1000 watt kan bereiken. Hierdoor kun je zonder moeite te hoeven doen hellingen nemen van 25%.

Ga als een speer van 0 km/u naar 25 kilometer per uur met de 10 inch extra brede banden!