MS Energy

Het Hongaarse MS Energy is ook op de Nederlandse markt geen onbekende speler. Zij hebben een ruim assortiment aan elektrische steps voor jong en oud. Naast uitzonderlijke prestaties zoals een actieradius van 90 km, hebben zij ook de focus op design. Hieronder zie je enkele opvallende modellen uit de collectie van spierwit tot aan knal oranje.

MS energy

Boost je dagelijkse rit met de MS energy elektrische step!

De MS Energy elektrische steps zijn makkelijk te onderscheiden van die van de concurrent. Het eerste wat opvalt aan ieder model is dat de onderkant een gekleurd deel heeft. 

Daarnaast heeft dit merk als een van de weinige ook een model ontworpen met 90 km rijbereik. Dit komt doordat zij gebruik maken van een uniek baterijsysteem wat remkracht om kan zetten in energie. 

Daarnaast zijn ze ook erg bekend geworden door de uitneembare accu, want dit hebben maar weinig merken.

De rage waar we niet omheen kunnen: De uitneembare accu

Het is redelijk uniek dat een elektrische step voorzien is van een uitneembare accu. Dit zorgt ervoor dat je de accu een stuk makkelijker kunt opladen, want je neemt hem gewoon mee naar binnen. 

Echter is het ook een duurzame keuze, want als na een aantal jaren de accu versleten is hoef je niet een nieuwe E-step te kopen. Dit scheelt een hoop in de aanschafkosten en zorgt ook voor minder verspilling in de wereld.

MS Energy E10 met 450 watt motor

De MS Energy E10 is voorzien van een 450 watt motor en een accu met een rijbereik van 40 kilometer. Qua prijs en kwaliteit verhouding in het middensegment is dit een zeer goede keuze.

Hij heeft een krachtige 48 V accu wat 12 V meer is als het gemiddelde. Daarnaast heeft hij een sterke stalen constructie voor een lange levensduur. Ook ervaar je optimaal rijcomfort doordat de schokbrekers!

Met de R10 val je op bij je vrienden en scheur je ervandoor!

De stoere Must Energy R10 is alleen al vanwege zijn design een eyecatcher. Echter levert hij ook optimaal rijcomfort door het 20 inch voorwiel en 16 inch achterwiel. Bovendien heet hij een LCD display met prestaties die je kan volgen.

Hij is prima te gebruiken voor dagelijkse ritten, want hij heeft een rijbereik van 30 kilomter. Je kunt de accu in maximaal 7 uur van  0 tot 100% opladen. 

Desondanks weegt hij maar 14 kg, waardoor je hem ook prima overal mee naar toe kunt nemen. Denk hierbij aan vakanties of OV.

Het instapmodel de M10 met gunstig prijskaartje

Een van de Populairste modellen van dit moment is toch wel de MS Energy M10. Deze heeft een betaalbaar prijskaartje, maar levert ook nog eens goede prestaties.

Deze elektrische step gaat 25 kilometer per uur en heeft een actieradius van 28 km. Daarnaast ervaar je optimaal rijcomfort van de 350 watt motor, waarmee je binnen enkele seconde op topsnelheid zit. Bovendien zit er een stoer LED display op het stuur!

MS Energy E21 met 90 km rijbereik

De krachtige Must Energy E21 is toch wel het paradepaardje van dit merk. Hij heeft namelijk een accu met slim batterijsysteem waarmee je ritten kunt maken tot wel 90 kilometer zonder hem op te laden.
 

Je kunt deze E-step dus meerdere dagen gebruiken voordat je hem aan de accu moet leggen. Als hij echt 0% is dan duurt het maximaal 11 uur om hem weer volledig op te laden!