Mankeel

Mankeel is een merk dat electrische steps maakt van top kwaliteit. In zowel de betaalbare alsmede luxe klasse hebben zij verschillende modellen te bieden. Een leuk weetje is dat deze E-steps ontwikkeld worden door Porsche. Je kunt dus profiteren van jarenlange ervaring op het gebied van uitstraling, materialen en snelheid uiteraard!

Mankeel

Wat weten we over het werk Mankeel?

De naamsbekendheid van Porsche is goed in zijn voordeel gebruikt om het merk Mankeel uit de grond te stampen. Al in 2013 is dit bedrijf opgericht en inmiddels hebben zij een werkplaats van 13000m2. 

Al bijna 10 jaar zijn de eerste E-steps verkrijgbaar van dit merk en vandaag de dag zijn deze nog steeds populair. Natuurlijk komen er ook steeds weer nieuwe modellen bij!

Waarom klanten juist voor deze E-steps kiezen?

 Veel mensen kiezen voor de elektrische steps van Mankeel vanwege de naamsbekendheid. Hieraan kunnen ze herkennen dat er ook echt met hoogwaardige materialen wordt gewerkt. 

Daarnaast staat het Porsche team ook niet stil en komen zij met innovatieve technologieën. Dit loopt uiteen van een slim display en bediening met een app tot aan een slim batterij systeem. 

Een ander belangrijk kenmerk van deze elektrische steps is toch ook wel veiligheid waar ze hoog op in zetten.

De Mankeel Silverwings E-step

De Mankeel Silverwings is een elektrische step die een rijbereik van maar liefst 35 kilomter heeft. Met een top snelheid van 25 km/u is hij goed te gebruiken in het dagelijkse leven.

Daarnaast hebben ze gekozen voor een futuristisch design waarmee je voor vrienden en kennissen weet op te vallen. Met zijn lichte gewicht is hij ook makkelijk op te vouwen voor ruimtebesparing!

Accessoires en onderdelen voor deze elektrische steps

Mankeel weet het merk ook goed op de kaart te zetten doordat ze ook een ruim assortiment aan onderdelen en accesoires hebben. Dit zie je nog niet bij veel andere merken van E-steps.

Zo kun je eigenlijk bijna alles bestellen voor je E-step van banden tot aan een nieuwe motor. Natuurlijk is een extra oplader of batterij ook wel handig als je hem veel buiten de deur meeneemt.

Je kunt het rechtstreeks bij het merk zelf bestellen, waardoor de kosten betaalbaar blijven en je geen nieuwe E-step hoeft te kopen.