Kick&Move elektrische step

Geniet van een snelheid van 35 km/u met de Kick&Move elektrische step.

Specificaties

Beste prijs bij:

✓ Merk: Kick&Move ✓ Snelheid: 31 km/h ✓ Actieradius: 35 km ✓ Kenmerk: voor volwassenen.
Bekijk beste prijs
bol.com (€349,00)

Als je op zoek bent naar een betaalbare elektrische step, dan is de Kick&Move zeker een aanrader. Het is namelijk niet zomaar een E-step, want je kunt hem ook bedienen met een app. Daar kun je niet alleen de snelheid in aanpassen, maar ook cruise control aanzetten, zodat je heerlijk kunt genieten van de omgeving!

Hij heeft een maximale snelheid van 31 kilometer per uur en met een accu kun je ongeveer 35 km rijden!

Ga op avontuur met de Kick&Move elektrische step

Als je voor het eerst op een elektrische step wil gaan rijden is de Kick&Move elektrische step zeker een aanrader. Hij is niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens makkelijk te bedienen. Je kunt hem gebruiken met de knoppen aan het stuur of als je liever met de smartphone werkt dan is dat ook mogelijk met de Kick&Move app. Met een gewicht van 14 kg kun je hem ook makkelijk opvouwen en meenemen in het openbaar vervoer of in de auto voor een dagje weg of een vakantie.

Vergroot je rijcomfort met 8.5 inch anti-lek banden op je elektrische step

De Kick&Move elektrische step beschikt over 8.5 inch banden die ook nog eens anti lek zijn. Dit zorgt voor optimaal rijcomfort, want in vergelijking met de fiets hoef je dus niet te stoppen voor een lekke band.  Het zijn daarnaast lekker dikke banden en in combinatie met vering zorgen deze voor optimaal rijcomfort. Over drempels of hobbels in de weg rijden voel je namelijk bijna niet.

Innovatieve functies van de Kick&Move E-step app

Een van de leuke functies aan de Kick&Move elektrische step is dat hij te bedienen is met een app. Dit is niet alleen praktisch, maar ook nog eens super veilig. Zo kun je er bijvoorbeeld een diefstal slot op zetten dat enkel en alleen met jouw smartphone eraf te halen is. Dieven zullen deze E-step dus niet zomaar stelen. Daarnaast kun je ook de statistieken van de batterij, afgelegde afstand en verlichting regelen met deze app

Ontdek waarom de Kick&Move elektrische step uitblinkt in prestaties en functionaliteit

De Kick&Move elektrische step blinkt vooral uit in het prijskaartje. Je krijgt echt waar voor je geld met een E-step die tot wel 31 km/u kan rijden. Dit is net iets meer als het gemiddelde van 25 km/u. Daarnaast zit er een erg krachtige accu in die tot wel 35 kilometer of meer kan rijden op een laadbeurt.

Tevens is hij ook gewoon erg gebruiksvriendelijk doordat je hem met knoppen bij het stuur of de app kunt bedienen. Als laatste pluspunt hebben we dan nog de banden. Deze liggen niet alleen lekker op de weg, maar zijn ook nog eens anti-lek!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee