Kaabo elektrische step

In 2013 zijn de plannen gesmeed voor de Kaabo elektrische step, maar het heeft even mogen duren voordat de eerste E-step werkelijkheid werd. Inmiddels is het een van de meest gewilde, maar ook dure varianten op de E-step. Ze hebben naast de E-step namelijk ook een soort kruising met een E-bike. Deze zien er niet alleen ruiger uit, maar kunnen ook echt racen met maximaal 70 km/u.

De belangrijkste kenmerken van Kaabo

Het merk Kaabo bestaat al sinds 2013 en in 2016n  waren zij een van de eerste merken die internationale concurrentie aan konden gaan met de andere merken. 

Ze hebben zich vanaf dat moment voor gevestigd op de E-steps met een hoog vermogen. Je ziet dat er krachtigere motoren in zitten, maar ook dat ze een stuk sneller gaan als de concurrentie. 

Anno 2023 zijn er al modellen ontwikkeld die een snelheid van 70 kilometer per uur kunnen halen. Inmiddels is deze E-step al in meer dan 30 landen te verkrijgen.

Elektrisch vervoer op zijn best: De Kaabo Mantis 10 ECO

Als je op een normale snelheid wil kunnen reizen dan is de Een veilige en comfortabele rijervaring met de Kaabo Mantis 10 ECO elektrische step wat voor jou. 

Hij heeft een maximale snelheid van 25 kilometer per uur en de accu gaat ongeveer 35 kilometer mee. Als je zachter rijd dan zal dit wat meer zijn en bij harder wat minder.

Vervolgens heeft hij zo’n 9 uur nodig om weer volledig opgeladen te raken. Daarnaast heeft hij aan de voor en de achterkant schokdempers zitten. Dit betekend dat je lekker comfortabel reist ook over drempels en dergelijke!

De kaabo Wolf King +: Een elektrische step met extra vermogen en bereik

De Wolf King + elektrische step is echt wel een eyecatcher voor het oog, maar ook qua prestaties. Binnen 4 a 5 seconden kun je al van 0 naar 70 kilometer per uur schakelen.

Daarnaast heeft hij een aluminium frame die gesmeed is met 1600 ton kracht. Hij kan dus niet alleen tegen een stootje, maar hij kan ook zeker wat dragen.

Er zitten minimotor controllers in dit model waardoor je eigenlijk beschikt over dubbele motoren. Dit is dan ook een van de redenen dat het prijskaartje wat hoger is!

Een veilige en comfortabele rijervaring met de Kaabo Wolf Warrior X PLUS

De Kaabo Wolf Warrior X PLUS elektrische step leent zich niet alleen voor een comfortabele rijervaring, maar ook voor veel veiligheid.

Het eerste wat opvalt is dat je een brede opstapmogelijkheid hebt. Hierdoor kun je niet alleen makkelijker op en af stappen, maar ook heb je genoeg ruimte om te blijven staan. Je kunt dus goed ontspannen en lekker gas geven zonder angst om te vallen!