IZINQ elektrische step

De IZINQ elektrische step is een oer-Hollands product, want het bedrijf zit gevestigd in Nijkerk. Dit merk richt zich voornamelijk op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt. Het is dus niet gek dat dit merk ook echt in speelt op de lokale behoefte en dat zie je terug in het assortiment. Je hebt de goedkope elektrische steps voor beginners, maar ook komen er steeds meer premium modellen. Naast de hoge kwaliteit van deze E-steps hebben ze ook de service hoog in het vaandel staan. Ze doen dus net een stapje extra voor de consument!

IZINQ elektrische step

IZINQ X8

✓ Merk: IZINQ ✓ Snelheid: 30 km/h ✓ Actieradius: 40 km ✓ Kenmerk: afneembare accu.

Laagste prijs bij:

bol.com (€419,00)

Wat maakt de IZINQ elektrische step uniek in vergelijking met zijn concurrenten?

Met de IZINQ elektrische step kun je veel bereiken als beginner, maar ook als ervaren E-step bestuurder. Dit merk heeft namelijk de kwaliteit hoog in het vaandel staan en zij doen hun best om dit tegen een betaalbare prijs te kunnen ontwikkelen.

Naast de garantie zijn ze ook goed te bereiken voor service vragen. Daarnaast zijn ze niet alleen via het display te bedienen, maar ook met een bijbehorende app. Deze is heel geavenceerd vergeleken met die van andere merken.

Je kunt namelijk niet alleen de statistieken zien in de zin van snelheid en afgelegde afstand, maar ook de actuele tempratuur van de elektrische step. 

De minirobot app

De Minirobot zorgt ervoor dat je de IZINQ elektrische step kunt bedienen. Je kunt in de app bijvoorbeeld een snelheidslimiet instellen zodat je nooit boven deze snelheid uitkomt.

Daarnaast kun je ook bepalen hoe zwaar of licht je het stuur wil bedienen. Ook de lichten kun je volledig afstellen op jouw behoeften via de app. Echter is het niet aan te raden om ze te licht te zetten, aangezien andere weggebruikers je dan niet goed kunnen zien.

Heb je het gevoel dat hij niet helemaal soepel meer rijd, dan kun je hem zelf kalibreren. Alles wordt dan weer op de normale manier ingesteld en je hoeft hier dus niet voor naar de winkel.

Daarnaast kun je ook statistieken bekijken zoals het aantal foutmeldingen dat hij geeft of de gemiddelde snelheid. Bovendien zie je precies wat je aan kilometers hebt gemaakt en wat je nog kunt rijden.

De IZINQ PRO250 elektrische step

De IZINQ PRO 250 elektrische step is het meest verkochte model in Nederland. Deze elektrische heeft een maximale snelheid van 30 kilometer per uur en het rijbereik is eveneens 30 km.

Een van de voordelen van deze E-step is dat hij maar 12 kg weegt. In een paar seconden kun je hem dus prima opvouwen en meenemen in de bus, tram, metro of in de auto als je een dagje uit gaat.

Daarnaast heeft dit model een energieherstelsysteem die ervoor zorgt dat alle energie maximaal benut wordt. De energie die je bespaart met bijvoorbeeld remmen of uitrollen wordt omgezet in nieuw bruikbare energie.

Ontdek de kracht van de IZINQ X8

Voor de mensen die wat langer zijn is de IZINQ X8 elektrische step zeker een aanrader. Deze beschikt namelijk over een hoger stuur, dat zorgt voor meer rijcomfort.

Er zit een iets krachtigere accu in waardoor je tot wel 40 kilometer kunt rijden met een keer opladen. Daarnaast is hij heel eenvoudig te bedienen, want er zijn in principe maar 2 knoppen.

Hij is gemaakt van aluminium dat bekent staat om zijn lange levensduur en goede draagkracht. Deze step is geschikt voor maximaal 100 kg belading.

Er zijn 3 versnellingen waar je gebruik van kunt maken om tot een snelheid van maximaal 30 kilometer per uur te komen.