Elektrische step Ninebot (by Segway)

Het is geen geheim dat Ninebot – Segway al jaren bekend staat om de elektrische tweewielers die zij op de markt brengen. Zo hebben ze ook de Segway elektrische step op de markt gebracht. Segway is een van oorsprong Amerikaans merk bij wie kwaliteit altijd hoog in het vaandel heeft gestaan en nog steeds staat. Een elektrische step Ninebot is wellicht ook interessant voor jou. Maar wat is dat dan precies voor step? En wat zijn de mogelijkheden allemaal van een Ninebot – Segway elektrische step? Welke Ninebot elektrische step kun je dan het beste kopen?

Ninebot Kickscooter C2 Pro E

Ninebot Kickscooter C2 Pro E

✓ Merk: Ninebot by Segway ✓ Snelheid: 16 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: voor volwassenen.

Laagste prijs bij:

bol.com
Ninebot Kickscooter F2 Plus E

Ninebot Kickscooter F2 Plus E

✓ Merk: Ninebot (by Segway) ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 55 km ✓ Kenmerk: perfect voor lange afstanden

Laagste prijs bij:

bol.com (€549,00)
Ninebot kickscooter C2 E

Ninebot kickscooter C2 E

✓ Merk: Ninebot (by Segway) ✓ Snelheid: 16 km/h ✓ Actieradius: 11 km ✓ Kenmerk: ideaal instapmodel

Laagste prijs bij:

bol.com
Ninebot Kickscooter P65E

Ninebot Kickscooter P65E

✓ Merk: Ninebot (by Segway) ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 65 km ✓ Kenmerk: Premium collectie van Ninebot

Laagste prijs bij:

bol.com
Ninebot Kickscooter F25I

Ninebot Kickscooter F25I

✓ Merk: Ninebot (by Segway) ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 25 km ✓ Kenmerk: Extra comfort en luxe

Laagste prijs bij:

bol.com
Ninebot Kickscooter P100SE

Ninebot Kickscooter P100SE

✓ Merk: Ninebot (by Segway) ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 100 km ✓ Kenmerk: Langste actieradius in zijn klasse

Laagste prijs bij:

bol.com
Ninebot Kickscooter F65I

Ninebot Kickscooter F65I

✓ Merk: Ninebot (by Segway) ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 65 km ✓ Kenmerk: Nieuw model

Laagste prijs bij:

bol.com
Ninebot Kickscooter GT1E

Ninebot Kickscooter GT1E

✓ Merk: Ninebot (by Segway) ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 75 km ✓ Kenmerk: Premium model (beste e-step 2023)

Laagste prijs bij:

bol.com
Ninebot Kickscooter Max G2E

Ninebot Kickscooter Max G2E

✓ Merk: Ninebot (by Segway) ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 70 km ✓ Kenmerk: Lange actieradius voor lage prijs

Laagste prijs bij:

bol.com

Het merk Segway

Er is nogal wat verwarring of het merk nu Ninebot of Segway zou moeten zijn. Het van origine Amerikaans merk Segway dat in 2015 overgenomen is door een Chinees bedrijf met de naam Ninebot. Daardoor is de officiële naam veranderd in Ninebot by Segway. Met de Ninebot serie heeft Segway zijn sporen verdient in de wereld van de elektrische tweewielers.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Segway elektrische step

Als je je geld uit gaat geven aan een Segway elektrische step is het wel belangrijk dat je weet waar je het geld aan uit gaat geven. En of hetgeen waar je het geld aan uitgeeft ook hetgeen is dat bij je past. Wat vind jij bijvoorbeeld belangrijk? Wil je dat je er hard mee kunt rijden, of vind je het belangrijker dat je er meer afstand mee af kan leggen?

Het is heel persoonlijk welke eisen belangrijk zijn bij het kiezen van een van de beschikbare Segway step modellen. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben lichten we de verschillende modellen er voor je uit en kun je meer te weten komen over de modellen.

De verschillende Segway step modellen

Om te beginnen is het leuk om te weten dat je kunt kiezen uit verschillende modellen steppen. Deze modellen zijn allemaal onderdeel van de Segway Ninebot collectie. Er zijn 4 populaire modellen. Alle 4 hebben ze zo hun eigen eigenschappen en karakteristieken. Meer over deze modellen lees je hieronder.

De Segway Ninebot E22E

Met de Segway Ninebot E22E kun je een maximale topsnelheid bereiken van 22 kilometer per uur. Het bereik van een batterijduur zal ergens tussen de 20 en de 45 kilometer liggen. De Segway Ninebot E22E heeft een gewicht van 13,5 kilogram.

Wanneer de batterij helemaal leeg is neemt het ongeveer 3,5 uur in beslag om de batterij weer helemaal vol geladen te krijgen. De motor van deze Segway step heeft een vermogen van 250 watt en er zitten 9” wielen onder.

De Segway Ninebot E22E is het zogenaamde instapmodel. Dit is het meest simpele model dat er te vinden is als je gaat kijken bij de beschikbare modellen van Segway steps.

De Segway Ninebot E25E

De Segway E25E heeft weer een aantal andere kenmerken als die van de E22E. Zo is de maximale topsnelheid die je hiermee kan halen hoger. Het is niet veel, maar de topsnelheid van de Segway Ninebot E25E is 25 kilometer per uur.

De afstand die je met de E25E af kan leggen, als je met een volle batterij vertrekt, is om en nabij de 25 kilometer. De batterij heeft ongeveer 6,5 uur nodig om weer helemaal op te laden als deze leeg is gelopen.

De Segway Ninebot E25E heeft een gewicht van ongeveer 14,4 kilogram en is voorzien van 9” banden. Met zijn 300 watt heeft deze ook iets meer vermogen als de Segway Ninebot E25E.

De Segway Ninebot F40

Met de Segway Ninebot F40 haal je net iets meer snelheid in huis als met die van de E-serie. De Segway Ninebot F40 kan een maximale snelheid behalen van 25 kilometer per uur. Met een volle batterij is het mogelijk om een afstand van 45 kilometer af te kunnen leggen.

Nu je sneller en verder weg kan komen met de Segway Ninebot F40 is het ook interessant om te kijken naar de laadtijd van de batterij. De batterij heeft ongeveer 5 uur nodig om helemaal vol te laden, mocht de batterij helemaal leeg zijn.

Het vermogen van de Segway Ninebot F40 is 300 watt en er zitten 10” banden onder. Dit nieuwe en snellere model ligt lekker op de weg en is prettig in gebruik.

De Segway Ninebot Max G30

Met de Segway Ninebot Max G30 haal je een elektrische step in huis die een maximale snelheid bereiken kan van zo een 25 kilometer per uur. Hier staat tegenover dat je er wel een afstand van maar liefst 65 kilometer mee af kan leggen wanneer de batterij helemaal volgeladen is.

De laadduur van de batterij van deze Segway Ninebot Max G30 is ongeveer 6 uur. Het gewicht van deze step ligt rond de 18 kilogram. En heeft een vermogen van 350 watt. Met de 10” banden eronder kun je zeggen dat het een step is met grote wielen.