Suoto elektrische step

De Suoto elektrische step is een product waarbij je aan Japan zou denken, maar hij is toch echt uit Nederland afkomstig. Het bedrijf is in 2020 en vind het naast innovatief zijn ook belangrijk dat ze een goede prijs aan de consument kunnen bieden. Om deze reden zijn de Suoto steps dus ook echt baanbrekend, want er zijn maar weinig steps van deze kwaliteit in de goedkopere prijsklasse.

Suoto elektrische step

Laagste prijs bij:

bol.com

Maak kennis met de Suoto elektrische step

Het eerste wat opvalt aan de Suoto elektrische step is het moderne en strakke design, want het oog wil immers ook wat. Daarnaast zie je ook dat de steps niet core business zijn en gebruiken ze ook veel onderdelen die in E-bikes worden gebruikt. 

Dit is een groot pluspunt, want dit is niet alleen voordeliger in te kopen, maar komt vooral de kwaliteit ten goede. De gecombineerde kennis en materialen zorgt voor degelijke steps en een goede prijs.

Waarom zijn deze elektrische steps het beste voor jouw dagelijkse avonturen?

Bij de Suoto elektrische step staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom ondergaat de E-step ook verschillende test voor de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Dit merk is het assortiment aan het uitbreiden, omdat de wensen van de consument steeds hoger worden. Op dit moment zijn er 2 steps vrij makkelijk te verkrijgen, maar via de fabrikant zelf heb je meer keuze.

We verwachten in de komende jaren nog meer E-steps van dit merk in een hogere prijsklasse met een nog grotere actieradius en wellicht ook snelheid, maar dat is nog even afwachten…

Suoto M5 elektrische step

De Suoto M5 elektrische step is op dit moment wel het parade paardje van het merk. Hij heeft een krachtige 350 watt motor waarmee je 25 kilometer per uur kunt rijden en hellingen kunt nemen van 20%.

Qua draaggewicht kan hij zo’n 120 kg aan. Het slimme batterij systeem zorgt ervoor dat je ongeveer 40 kilometer kunt rijden. Dit komt door de inovatieve technologie van Suoto.

De Suoto R1 – vaste lage prijs Nederland

De betaalbare Suoto R1 elektrische step is op dit moment een van de populairste. Voor deze lage prijs krijg je namelijk niet alleen snelheid, maar ook nog eens veel rijcomfort.

Hij beschikt aan de voorzijde namelijk over een krachtige schokdemper, waarmee je bijna niets voelt van hobbels of drempels. Daarnaast heeft hij 3 versnellingen waarmee je binnen korte tijd op 25 km/u zit.

Tevens is deze step voorzien van een slimme batterij die tenminste 20 kilometer mee gaat. Een ander groot voordeel is het lage gewicht van deze elektrische step.

Hij is namelijk in een paar seconde op te vouwen en mee te nemen. Desondanks kan hij toch tot 100 kg aan gewicht van een persoon plus belading dragen.